Коттедж Riekonkieppi

Square area Площадь 70 кв.м.
Bedrooms Спальни 1
Sleeps Гости 6
Bathrooms Туалет 1
Showers Душ 1
Sauna Сауна на дровах
Pets Животныеразрешены

Teerilammintie 9 B, Rukatunturi

Добро пожаловать на отдых на берегу озера Kantojärvi

С коттеджа Риеконкиеппи открывается замечательный вид на Конттайнен, Валтаваара и Рука. С коттеджа удобно добираться до национального парка: до маршрута «Маленький медведь» всего 14км. Лыжный курорт Рука находится в 10км, а кататься на санках можно прямо во дворе.

Риеконкиеппи – это традиционный финский коттедж, в котором одна спальня на первом этаже (двуспальная кровать) и четыре спальных места на лофте (одна двуспальная кровать и две односпальных). Лофт достаточно высокий, так что и взрослым там будет удобно.

В дровяной сауне приятный, расслабляющий пар. Озеро чистое, с мелким, песчаным дном, поэтому детям там будет хорошо и безопасно. В то же время озеро углубляется достаточно быстро, так что и плавать в нем удобно.

Дровяная купель Kiramin Comfort сделает ваш коттеджный отдых действительно комфортным! Переносная купель гигиенична и быстро нагревается, благодаря мощному камину. Купель можно использовать круглый год. Насладитесь зимним морозом, звездным небом, северным сиянием, и белыми ночами прямо из тепла купели!

Во дворе коттеджа есть уютный домик для гриля, в котором для приготовления еды есть коптилка, чугунная сковорода и шампура для сосисок. Летом по озеру можно передвигаться на лодке. В коттедже также есть катиска, плот для купания, гамак, место для костра прямо на берегу и большой батут.

Рядом с домиком для гриля есть площадка для собак. Домашних животных можно держать и в коттедже, но просим сообщить об этом заранее.

Зимой можно воспользоваться снегоступами (2 пары) с палками и различными санками.

У нас также можно забронировать соседний коттедж Teerenkieppi.

Оснащение

Отзывы гостей

Todella ihana, siisti ja hyvin varusteltu mökki. Hyvällä paikalla järvenrannalla josta oli helppo tehdä päiväretkiä eripuolille Rukaa. Luksusta oli kun lakanat/pyyhkeet olivat valmiina ja loppusiivous kuului hintaan. Kun seuraavan kerran tulemme Rukalle on tämä mökki ehdottomasti meidän valinta!

Tämä mökki tuntui aivan luksussviitiltä! Kaikki oli viimeisen päälle ajateltu ja oli erittäin rentouttava lomaviikko upeissa maisemissa. Sijainti oli mahtava, lyhyt matka kaikkialle ja rauhallinen ympäristö. Suosittelen ja voisimme varata tämän mökin vaikka heti uudestaan! 🙂

Mökki oli todella hyvällä ja yksityisellä paikalla. Varustelu oli ensiluokkaista ja mökki oli todella siisti. Meillä oli oikein mukava mökkikokemus Riekonkiepissä! Suuri suositus tälle mökille.

Mökki oli erittäin siisti ja sijaitsee todella upealla sekä rauhallisella paikalla. Mökistä löytyy kaikki tarvittava, ja vierailijoiden viihtyvyyteen on panostettu. Asiakaspalvelu oli erinomaista. Tulemme tänne varmasti uudelleen!

Pieni mutta viihtyisä mökki, kokoonsa nähden erittäin hyvin varusteltu, erityisesti keittiö. Plussaa siitä, että ei ollut Ikean astiat… ! Napakat pakkaset saivat kiittämään runsasta polttopuuvarastoa ja talon puolesta olleita ylimääräisiä villasukkia. Lumikengät ahkerassa käytössä, hyvä että oli ns miesten ja naisten koko. Paljusta oli mukava ihailla öistä tähtitaivasta.

Mökki vastasi odotuksiamme ja palveli meitä hyvin varusteluineen. Siistit, puhtaat peti- ja liinavaatteet! Rauhallinen sijainti, mutta helposti pääsi mm. rinteisiin. Tunnelmallisessa kodassa oli mukava istuskella pakkasen paukkuessa ulkona.

Täydellinen mökki. Hyvin varusteltu, hyvä ranta, upeat maisemat ja hyvät löylyt saunassa. Lyhyen matkan päässä monta retkikohdetta ja palvelut lähellä. Suosittelen lämpimästi!

Siisti ja hyvin varusteltu mökki. 2 aikuista ja 4 lasta sekä kääpiösnautseri mahtuivat hyvin viikoksi lomailemaan. Valmiiksi pedatut lakanat ja loppusiivous luksusta. Palju ja sauna lämpenivät joka ilta. Upeat näkymät tuntureille mökin ikkunasta, pihasta ja laiturilta. Lapsiystävällinen ranta, miellyttävä hiekkapohja. Upeat ulkoilureitit ja kosket lyhyen automatkan päässä. Tänne tulisi mielellään uudestaan.

Забронируйте коттедж

Постельное белье, полотенца и финальная уборка входят в цену аренды.

На карте