Tervetuloa helppoon ja huolettomaan lomailuun Kantojärven rannalle!

Riekonkiepistä on mahtavat maisemat järven yli Konttaiselle, Valtavaaralle ja Rukalle sekä hyvät kulkuyhteydet tehdä päiväretkiä kansallispuistoihin. Pienen Karhunkierroksen lähtöpisteelle 14km. Rukan laskettelukeskukseen 10km. Kelkkareitille suoraan pihasta.

Riekonkieppi on perinteinen suomalainen hirsimökki, jossa on 1 makuuhuone alhaalla (parisänky) ja parvella 4 makuupaikkaa (1 parisänky, 2 erillistä vuodetta). Parvi on korkea, joten sopii hyvin myös aikuisten nukkumatilaksi. Puusaunassa ihanat rentouttavat löylyt. Ranta on kovapohjainen, kirkas ja matala hiekkaranta, joka on erinomainen ja turvallinen lapsille, mutta syvenee kuitenkin suht nopeasti, joten mukava myös uimiseen.
Lisämukavuutta mökkielämään antaa puilla lämmitettävä Kiramin Comfort- kylpypalju! Komposiittipalju on hygieeninen ja tehokas kamiina mahdollistaa lyhyen lämmitysajan.

Pihapiirissä käytössänne tilava tunnelmallinen kota, soutuvene järvellä liikkumiseen, katiska, laituri, riippumatto, nuotiopaikka sekä kesäisin trampoliini. Kodan vieressä on koiratarha ja lemmikkieläimet ovat sallittu myös mökkiin sisälle, mutta ilmoitathan kuitenkin etukäteen. Talvella käytössänne 2 paria lumikenkiä ja teleskooppisauvat.

Varustus

Asiakaspalautteet

Todella ihana, siisti ja hyvin varusteltu mökki. Hyvällä paikalla järvenrannalla josta oli helppo tehdä päiväretkiä eripuolille Rukaa. Luksusta oli kun lakanat/pyyhkeet olivat valmiina ja loppusiivous kuului hintaan. Kun seuraavan kerran tulemme Rukalle on tämä mökki ehdottomasti meidän valinta!

Tämä mökki tuntui aivan luksussviitiltä! Kaikki oli viimeisen päälle ajateltu ja oli erittäin rentouttava lomaviikko upeissa maisemissa. Sijainti oli mahtava, lyhyt matka kaikkialle ja rauhallinen ympäristö. Suosittelen ja voisimme varata tämän mökin vaikka heti uudestaan! 🙂

Mökki oli todella hyvällä ja yksityisellä paikalla. Varustelu oli ensiluokkaista ja mökki oli todella siisti. Meillä oli oikein mukava mökkikokemus Riekonkiepissä! Suuri suositus tälle mökille.

Mökki oli erittäin siisti ja sijaitsee todella upealla sekä rauhallisella paikalla. Mökistä löytyy kaikki tarvittava, ja vierailijoiden viihtyvyyteen on panostettu. Asiakaspalvelu oli erinomaista. Tulemme tänne varmasti uudelleen!

Pieni mutta viihtyisä mökki, kokoonsa nähden erittäin hyvin varusteltu, erityisesti keittiö. Plussaa siitä, että ei ollut Ikean astiat… ! Napakat pakkaset saivat kiittämään runsasta polttopuuvarastoa ja talon puolesta olleita ylimääräisiä villasukkia. Lumikengät ahkerassa käytössä, hyvä että oli ns miesten ja naisten koko. Paljusta oli mukava ihailla öistä tähtitaivasta.

Mökki vastasi odotuksiamme ja palveli meitä hyvin varusteluineen. Siistit, puhtaat peti- ja liinavaatteet! Rauhallinen sijainti, mutta helposti pääsi mm. rinteisiin. Tunnelmallisessa kodassa oli mukava istuskella pakkasen paukkuessa ulkona.

Täydellinen mökki. Hyvin varusteltu, hyvä ranta, upeat maisemat ja hyvät löylyt saunassa. Lyhyen matkan päässä monta retkikohdetta ja palvelut lähellä. Suosittelen lämpimästi!

Siisti ja hyvin varusteltu mökki. 2 aikuista ja 4 lasta sekä kääpiösnautseri mahtuivat hyvin viikoksi lomailemaan. Valmiiksi pedatut lakanat ja loppusiivous luksusta. Palju ja sauna lämpenivät joka ilta. Upeat näkymät tuntureille mökin ikkunasta, pihasta ja laiturilta. Lapsiystävällinen ranta, miellyttävä hiekkapohja. Upeat ulkoilureitit ja kosket lyhyen automatkan päässä. Tänne tulisi mielellään uudestaan.

Varaa mökki

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyy huvilan vuokrahintaan.