Riekonkieppi

Square area Pinta-ala 70 neliöm.
Bedrooms Makuuhuoneet 1
Sleeps Vieraat 6
Bathrooms WC 1
Showers Suihku 1
Sauna Sauna puulämmitteinen
Pets Lemmikitsallittu

Teerilammintie 9 B, Rukatunturi

Tervetuloa helppoon ja huolettomaan lomailuun Kantojärven rannalle!

Riekonkiepistä on mahtavat maisemat järven yli Konttaiselle, Valtavaaralle ja Rukalle sekä hyvät kulkuyhteydet tehdä päiväretkiä kansallispuistoihin. Pienen Karhunkierroksen lähtöpisteelle 14km. Rukan laskettelukeskukseen 10km. Kelkkareitille pääset suoraan pihasta.

Riekonkieppi on perinteinen suomalainen hirsimökki, jossa on 1 makuuhuone alhaalla (160cm parisänky) ja parvella neljä nukkumapaikkaa (parisänky 160cm, kaksi 80cm vuodetta). Parvi on korkea, joten sopii hyvin myös aikuisten nukkumatilaksi. Puilla lämpiävässä saunassa ihanat rentouttavat löylyt. 

Ranta on kovapohjainen, kirkas ja matala puhdas hiekkaranta, joka on erinomainen ja turvallinen lapsille, mutta syvenee kuitenkin suht nopeasti, joten mukava myös aikuisten uimiseen.
Lisämukavuutta mökkielämään antaa puilla lämmitettävä Kiramin Comfort- kylpypalju! Komposiittipalju on hygieeninen ja tehokas kamiina mahdollistaa lyhyen lämmitysajan. Palju on käytettävissä ympäri vuoden. Nauti talven paukkupakkasista, tähtitaivaasta ja revontulista tai kesän yöttömistä öistä paljun lämpöisessä kylvyssä!

Pihapiirissä on käytössänne mökin tunnelmallinen kota, josta löytyy mm. savustuslaatikko ja valurautapannu sekä makkaratikut. Kesällä soutuvene järvellä liikkumiseen, katiska, laituri, riippumatto, nuotiopaikka aivan rannassa sekä iso trampoliini. Kodan vieressä on koiratarha ja lemmikkieläimet ovat sallittu myös mökkiin sisälle, mutta ilmoitathan kuitenkin etukäteen. Talvella lisäksi käytössänne kaksi paria lumikenkiä ja teleskooppisauvat, pulkka, rattikelkka sekä ahkio.

Lisäpalveluna Wallbox- sähköauton latausasema 11kWh, veloitetaan käytön mukaan 35c/kWh.

Varattavissa kauttamme myös naapurimökki Teerenkieppi.

Varustus

Varaa mökki

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyy huvilan vuokrahintaan.

Katso kartta