Villa Vesikkoon Sähköpyörät

Villa Vesikon varustukseen kuuluu kaksi sähköavusteista fatbikea.

(GZR Black Raw. 250w, 4,8″renkaat)

Avaimet ovat varaston seinällä olevissa avainlaatikoissa, joihin saat koodit, jos haluat käyttää pyöriä. Voit pyytää koodit 040 135 1966 tai 0400 906 369 / Rukan Huvila & Huolto Oy.

Akkulaturit ovat kiinteästi varaston seinässä, akun voi ladata varastossa myös sen ollessa kiinni pyörässä. Akkuja voi täydennysladata koska tahansa. Latausaika tyhjästä täyteen on 5-6tuntia. Yhdellä latauksella ajaa n. 70- 100 km.

Villa Vesikon asiakas on vastuussa kaikista vahingoista sekä katoamisista, joita sähköpyörälle ja lisävarusteille tapahtuu pyörien lainaamisen aikana. Asiakas on velvollinen korvaamaan sähköpyörille tai lisävarusteille aiheutuneet vahingot niiden todellisen arvon mukaan aina, kun vahinko on asiakkaan itse aiheuttama.

Asiakas vakuuttaa sitoutuvansa huolehtimaan sähköpyörästä niin, että pyörä ja akku on aina lukittuna, kun pyörä on ilman valvontaa. Pyörä tulee lukita vaijerilukolla mielellään kiinteään kohteeseen. Asiakkaan ei tule jättää sähköpyörää pitkäksi aikaa ilman valvontaa.

Asiakkaalla ei ole oikeuksia vaatia korvauksia henkilö- tai omaisuusvahinkojen sattuessa. Varkauden tai liikennevahingon sattuessa, asiakas on velvollinen tekemään rikosilmoituksen.

Asiakas on täydessä vastuussa kaikista vahingoista, kunnes vuokra-aika Villa Vesikossa päättyy ja pyörät on todettu olevan moitteettomassa kunnossa. Asiakas ei voi vaatia korvauksia tai hyvityksiä, jos syystä tai toisesta pyörät eivät ole ajettavassa kunnossa heidän lomansa aikana.

Pyöräilyyn liittyy aina omat riskinsä ja käyttäessään Villa Vesikon sähköpyöriä asiakas tekee sen täysin omalla vastuullaan.

Maastoajo, mäkiajo, enduro yms. on kielletty. Pyörän poisvienti Rukan alueelta on kielletty.

Pyörät pitää palauttaa varastoon telineisiin siinä kunnossa, kun ne oli sieltä otettaessakin. Kesäaikana pyörät pitää pestä, asunnon seinustalta löytyy vesiposti ja vesiletku.

Pyörät tarkistetaan jokaisen vuokralaisen jälkeen.

Rukan Huvila & Huolto Oy
Nissinvaarantie 22a
93600 Kuusamo

Lotta Viholainen/ 040 135 1966
Tommi Viholainen/ 0400 906 369