Hyvätuuli

Square area Pinta-ala 240 neliöm.
Bedrooms Makuuhuoneet 6
Sleeps Vieraat 14
Bathrooms WC 5
Showers Suihku 5
Sauna Sauna sähkölämmitteinen
Pets Lemmikitsallittu

Rytilammentie 21, Rukatunturi

Täydellinen 14 hengen huvila Rukalla moneen menoon!

Hyvätuuli on ylellinen, hyvän mielen lomahuvila ulkoporealtaalla. Huvilan reilut neliöt majoittaa mukavasti jopa 14 henkilöä. 

Alakerrassa on kolme tilavaa makuuhuonetta, joista jokainen on varusteltu omalla kylpyhuoneella (suihku+wc) ja hyvillä säilytystiloilla. Yläkerran isoimmassa makuuhuoneessa on oma wc ja talon toisessa yläkerrassa on kaksi hieman matalampaa huonetta, joissa on yhteensä kuudelle vuoteet. Makuuhuoneet ovat sijoitettu huvilan toiseen päähän ja yläkertoihin, joten olohuoneen ja takkahuoneen äänet eivät häiritse niitä, ketkä kaipaavat omaa rauhaa ja yksityisyyttä. 

Huvilalla on vaativampaankin makuun varusteltu keittiö, josta löytyy täyskorkea jääkaappi ja laadukkaat kotimaiset Pentikin astiastot, jotka tekevät lomallakin ruuanlaitosta mukavaa ja vaivatonta! Keittiö-ruokailutila ja olohuone ovat samassa avarassa tilassa, mutta olohuoneeseen laskeudutaan muutama porras alaspäin ruokailutilasta. 

Isoista olohuoneen ikkunoista avautuu maisema kauniiseen luonnontilaiseen metsään ja takaterassille. Täällä lomaillessa saat nauttia omasta rauhasta luonnon keskellä. Ympärillä olevia muita mökkejä tai huoneistoja ei oleskelutiloihin näy.  Olohuoneessa viettää aikaa isompikin seurue mukavasti ja SmartTV tai rauhallinen takkatulen loimu varmistaa viihtyvyyden. Karaokelaitteet, kaksi mikrofonia ja Singa-karaokekokoelma nostavat tunnelman kattoon!

Olohuoneesta pääsee kulkemaan takkahuoneeseen, jossa sijaitsee talon toinen tulisija ja toinen 58” SmartTV. Takkahuoneen varustukseen kuuluu myös kätevästi oma jääkaappi-pakastin. Takkahuoneen ja olohuoneen voi erottaa toisistaan liukuovella.

Saunatiloihin pääsee kulkemaan joko takkahuoneesta tai pääeteisestä. Huvilalla on Heti valmis- sähkösauna ja kaksi suihkua saunatiloissa. Saunatiloista on myös oma uloskäynti vilvoitteluterassille. Poreallas sijaitsee takaterassilla, olohuoneen edessä ja kulku sinne tapahtuu takkahuoneen tai saunan vilvoitteluterassin kautta. Poreallas on vapaassa käytössä koko lomanne ajan.

Huvilan etuterassilla on upea tulipata, jonka ääressä voi tunnelmoida ja paistaa vaikka makkaraa nuotiolla.

Pihassa on kolmen auton katos ja sähköautonlatausasema sekä autonlämmityspistokkeet. Auton lataus sisältyy huvilan vuokraan. Autokatoksessa on myös kaksi lämmintä 6m2 varastoa, jossa voi säilyttää omia urheiluvälineitä, kuten suksia ja pyöriä. Lämmintä säilytystilaa löytyy lisää päärakennuksen varastotilasta, jonne voi ripustaa vaikka kelkkailuvarusteet katon orsille kuivumaan.

Hyvätuuli tuo lomanviettoon luksusta, ylellisyyttä ja helppoutta. Huvila soveltuu perheiden ja pariskuntien lomanviettoon, aikuisten juhlapaikaksi tai edustuskäyttöön. 

Lemmikit ovat tervetulleita, sovitaan erikseen.

Rukankylään on matkaa n.2km ja lähimmälle huoltoasemalle ja ruokakauppaan n.2,5km. Hiihtoladulle ja kelkkareitille pääsee siirtymään ilman autoa pihasta.

Vuokra-auto Ruka-Kuusamo

Kauttamme saatavilla myös Volkswagen Caravelle tila-auto. Autonvuokraus sovittavissa Kuusamon lentokentälle ja Ruka-Kuusamon alueella.

Varustus

Varaa mökki

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyy huvilan vuokrahintaan.

Katso kartta