Vuokramökki Kuusamo

Tervetuloa Rukan Huvila & Huoltoon – Unelmiesi vuokramökki Kuusamossa

Rukan Huvila & Huolto tarjoaa sinulle unohtumattoman loman lumoavan Kuusamon sydämessä. Meiltä löydät laajan valikoiman vuokramökkejä. Mökit sijaitsevat aivan Ruka-Kuusamon upeiden maisemien keskellä.

Meidän kauttamme voit löytää täydellisen mökin, olipa haaveissasi rentouttava viikonloppu metsän helmassa tai aktiivinen lomaviikko täynnä seikkailuja.

Kuusamon kauneus kutsuu

Kuusamo on tunnettu upeista maisemistaan, kirkkaista vesistöistä ja monipuolisista ulkoilumahdollisuuksista. Rukan lähellä sijaitsevat vuokramökkimme tarjoavat ainutlaatuisen tukikohdan kaikille, jotka haluavat nauttia tästä ainutlaatuisesta ympäristöstä.

Voit viettää päiväsi patikoiden kansallispuistossa, kalastaa kirkkaissa vesissä, paistaa makkaraa rannalla tai kokeilla vaikkapa koskenlaskua.

Varaa mökki

Mökki jokaiseen makuun

Tarjoamme laajan valikoiman mökkejä Ruka Kuusamon alueella. Olipa etsimäsi mökki pieni ja kodikas tai suuri ja ylellinen, löydät meiltä sopivan vaihtoehdon. Kaikki mökkimme ovat hyvin varusteltuja ja tarjoavat mukavuudet, jotka tekevät lomastasi unohtumattoman.

Lisäksi, kauniit maisemat ovat aina läsnä, ikkunastasi avautuu näkymä suoraan Kuusamon lumoavaan luontoon.

Varaa mökki

Ruka Kuusamo – Talviunelmia ja kesäseikkailuja

Ruka on yksi Suomen suosituimmista hiihtokeskuksista, ja talvella alueella voi harrastaa monenlaisia talviurheilulajeja, kuten laskettelua, lumilautailua ja moottorikelkkailua. Myös kesäisin Ruka Kuusamo tarjoaa lukemattomia aktiviteetteja: patikointia, maastopyöräilyä, kalastusta ja paljon muuta. Meidän vuokramökit sijaitsevat lähellä kaikkia näitä aktiviteetteja, tarjoten sinulle täydellisen lähtökohdan seikkailuillesi.

Varaa mökki

Nauti luksusta tai perinteistä mökkielämää

Rukan Huvila & Huolto ymmärtää, että loma on aikaa rentoutumiselle ja irrottautumiselle arjesta. Siksi tarjoamme mökkejä, jotka vastaavat kaikkiin toiveisiisi. Voit valita perinteisen pienemmän mökin, jossa voit nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta rannalla tai metsän keskellä, joka on samalla luksusmökki, joka tarjoaa kaikki modernit mukavuudet. Jos matkustat isomman seurueen kanssa, voit valita kaksi tällaista mökkiä tai lähempää palveluita isommat luksushuvilan tai huoneiston. Majoituksestamme löytyy aina myös sauna, jossa voit rentoutua pitkän päivän päätteeksi.

Aktiviteetteja joka vuodenajalle

Kuusamo tarjoaa aktiviteetteja ympäri vuoden. Talvella voit nauttia laskettelusta ja lumilautailusta Rukan hiihtokeskuksessa, kun taas kesällä alueen lukuisat vaellusreitit ja vesistöt kutsuvat seikkailuun. Syksyllä voit ihailla upeaa ruskaa, ja keväällä luonto herää eloon monin eri tavoin. Meidän kauttamme voit myös varata opastettuja retkiä ja aktiviteetteja, jotta saat kaiken irti lomastasi Kuusamossa.

Lue lisää

Löydä oma pakopaikkasi

Rukan Huvila & Huolto on täällä, jotta voit löytää täydellisen paikan nauttia Kuusamon kauneudesta. Olitpa sitten etsimässä rauhallista lomaa luonnon keskellä tai aktiivista lomaa täynnä elämyksiä, meiltä löydät parhaat majoitusvaihtoehdot.

Tutustu tarjontaamme ja löydä oma suosikkimökkisi Kuusamosta!

Varaa mökkisi nyt

Älä odota, vaan varaa unelmiesi mökki Kuusamosta jo tänään! Rukan Huvila & Huolto tarjoaa laadukkaat majoitusvaihtoehdot kaikille, jotka haluavat kokea Kuusamon taian.

Ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua löytämään täydellisen paikan lomallesi.

Tervetuloa Rukan Huvila & Huoltoon – sinun porttisi Kuusamon ihmeisiin!

Varaa mökki