Tervetuloa Riekonkieppiin!

Olemme varustaneet tämän lomakodin teidän käyttöönne ja toivomme, että viihdytte täällä! Jos teillä tulee kysymyksiä oleskelunne aikana, ottakaa rohkeasti yhteyttä! Parhaiten meidät tavoittaa soittamalla. Rukan Huvila & Huolto Oy on perheyritys, joka huolehtii kymmenestä loma-asunnosta Ruka-Kuusamon alueella. Vuokraukset, siivoukset ja huollot ovat kaikki meidän työtämme. Olemme siivonneet ja tarkastaneet myös tämän ihanan mökin ennen tuloanne, mutta jos kuitenkin huomaatte puutteita, ilmoitattehan niistä meille viipymättä.

Kaikki tuotteet ja tavarat mökissä ja sen alueella ovat vapaasti käytettävissänne, mutta ethän vie mitään mukanasi! Ilmoitathan, jos mielestäsi jotain tarpeellista puuttuu varustelusta tai jotain menee rikki!

Tutustuthan myös muihin kohteisiimme kotisivuillamme www.rhh.fi

Voit jakaa lomatunnelmiasi tägäämällä @rukanhuvilajahuolto instagramissa ja facebookissa!

Terveisin, Lotta & Tommi

Rukan Huvila & Huolto Oy
Nissinvaarantie 22a
93600 Kuusamo

Lotta Viholainen/ 040 135 1966
Tommi Viholainen/ 0400 906 369

Yleinen

Kierrätys: voit lajitella biojätteen, lasin ja metallin erilleen sekajätteestä. Lasit ja metallit, sekä tyhjät pullot voitte jättää keittiöön tai terassille, huolehdimme ne kierrätykseen. Ulkona on sekajäte- ja biojäteastiat.

Ethän sammuta ilmalämpöpumppua. Käyttöohjeet löytyvät tästä kansiosta ja tarvittaessa lisätietoja soittamalla! Automaattiasetusta voi käyttää vain kesällä.

Talvimökkeilijän muistilista!

  • Jos olet varannut kylpypaljun tai ulkoporealtaan lomallesi, tutustuthan huolellisesti ohjeisiin ja otat yhteyttä mahdollisissa kysymyksissä! Pyritään siihen, ettei paljun poistoputki tai kamiina ole jäässä, kun kotiinlähtö koittaa!
  • Tiet ja autopihat aurataan lumisateiden jälkeen traktorivoimin. Vuokralainen pitää itse ulkorappuset ja terassit puhtaana lumesta ja kulkuväylät auki. Lumilapio, lumikola ja harja löytyy jokaisesta mökistä!
  • Kun huomaat, että traktori tulee tekemään mökin edestä lumitöitä, olethan ystävällinen ja siirrät autoasi.
  • Jos olet varannut rinnelippuja lomasi ajaksi meidän kauttamme, muistathan jättää ne mökkiin lähtöpäivänä!

Sauna

Suihkutilassa on huippuimuri, kytke se päälle saunoessasi.

Ulkona on tuhka-astia, johon voi tyhjentää tuhkia tulisijoista lomanne aikana ja lomanne lopuksi huolehdithan, että tulisijat on siivottu, jos poltitte puita saunassa tai takassa.

Palju

Paljun käyttö sovitaan etukäteen ja siitä veloitetaan sopimuksen mukaisesti.

Takka

Ulkona on tuhka-astia, johon voi tyhjentää tuhkia tulisijoista lomanne aikana ja lomanne lopuksi huolehdithan, että tulisijat on siivottu, jos poltitte puita saunassa tai takassa.

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleita Riekonkieppiin. Huomioithan kuitenkin varausehdot. Varausehdot löydät kotisivuiltamme ja varausvahvistuksestasi.

Lähtö

Kun loma loppuu ja lähdön hetki koittaa, viethän roskat ja tuhkat ulos, keräät lakanat ja pyyhkeet kasoihin, laitat likaiset astiat astianpesukoneeseen ja koneen päälle, kiitos! Palautathan myös kaikki käyttämäsi tavarat ja huonekalut paikoilleen. Olisi myös mukava saada viesti, kun mökki on luovutettu ja jos meidän pitäisi tietää jotakin ennakkoon, ennen kuin tulemme siivoamaan mökin seuraaville vuokralaisille.