Tervetuloa Hyvätuuleen!

Toivotamme oikein viihtyisää ja rentouttavaa lomaa hyvän mielen huvilalla!

Olemme varustaneet tämän lomakodin teidän käyttöönne ja toivomme, että viihdytte täällä! Jos teillä tulee kysymyksiä oleskelunne aikana, ottakaa rohkeasti yhteyttä! Parhaiten meidät tavoittaa soittamalla. Rukan Huvila & Huolto Oy on perheyritys, joka huolehtii kymmenestä loma-asunnosta Ruka-Kuusamon alueella. Vuokraukset, siivoukset ja huollot ovat kaikki meidän työtämme. Olemme siivonneet ja tarkastaneet myös tämän ihanan mökin ennen tuloanne, mutta jos kuitenkin huomaatte puutteita, ilmoitattehan niistä meille viipymättä.

Kaikki tuotteet ja tavarat huvilalla ovat vapaasti käytettävissänne, mutta ethän vie mitään mukanasi! Ilmoitathan, jos mielestäsi jotain tarpeellista puuttuu varustelusta tai jotain menee rikki! Olethan myös yhteydessä, jos tulee kysymyksiä, vastaamme mielellämme!

Tutustuthan myös muihin kohteisiimme kotisivuillamme www.rhh.fi

Voit jakaa lomatunnelmiasi tägäämällä @rukanhuvilajahuolto instagramissa ja facebookissa!

Terveisin, Lotta & Tommi

Rukan Huvila & Huolto Oy
Nissinvaarantie 22a
93600 Kuusamo

Lotta Viholainen/ 040 135 1966
Tommi Viholainen/ 0400 906 369

Yleinen

Huvilalla on kolme avainta. Suosittelemme säilyttämään yhtä avainta ulko-oven vieressä avainsäilössä koko loman ajan ja käyttämään kahta kulkemiseen. Sama avain käy huvilan ulko-oveen, tekniseen tilaan sekä autokatoksen varastoihin.

Autokatoksen kaksi huvilan puoleista lämmintä varastoa ovat käytettävissänne. Voitte säilyttää siellä esim. omia harrastusvälineitä.

Päärakennuksen teknisessä tilassa voi säilyttää ja kuivattaa vaatteita ja kenkiä. Katossa on henkareille tangot.

Mökissä on karaokekone mikrofoneilla. Noudata ohjeita kytkeäksesi sen päälle.

Talvimökkeilijän muistilista!

  • Jos olet varannut kylpypaljun tai ulkoporealtaan lomallesi, tutustuthan huolellisesti ohjeisiin ja otat yhteyttä mahdollisissa kysymyksissä! Pyritään siihen, ettei paljun poistoputki tai kamiina ole jäässä, kun kotiinlähtö koittaa!
  • Tiet ja autopihat aurataan lumisateiden jälkeen traktorivoimin. Vuokralainen pitää itse ulkorappuset ja terassit puhtaana lumesta ja kulkuväylät auki. Lumilapio, lumikola ja harja löytyy jokaisesta mökistä!
  • Kun huomaat, että traktori tulee tekemään mökin edestä lumitöitä, olethan ystävällinen ja siirrät autoasi.
  • Jos olet varannut rinnelippuja lomasi ajaksi meidän kauttamme, muistathan jättää ne mökkiin lähtöpäivänä!

Sauna

Palju

Tutustuthan ennakkoon porealtaan ohjeistukseen. Vuokralainen on vastuussa porealtaan käytöstä ohjeiden mukaisesti. Jos olet epävarma jostakin, soita 0400 906 369/ Tommi

Takka

Käyttäessäsi tulisijoja, olethan huolellinen tulien kanssa ja muistat avata savupellit ennen tulien sytyttämistä. Polta vain pieniä määriä puita kerrallaan ja tyhjennä viimeistään loman lopuksi jäähtyneet tuhkat ulos sinkkiämpäreihin. Polttopuita löytyy autokatoksen oikean puoleisesta varastosta.

Etuterassilla olevan nuotiopadan alla on kuparipelti palosuojana. Pelti on erittäin liukas jäisellä kelillä, liikuthan varovasti nuotiopadan ympärillä. Padan alla oleva saavi on sulamisvesiä varten.

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleita Hyvätuuleen, kun erikseen on sovittu. Huomioithan kuitenkin varausehdot. Varausehdot löydät kotisivuiltamme ja varausvahvistuksestasi.

Lähtö

Kun loma loppuu ja lähdön hetki koittaa

-viethän roskat ja tuhkat ulos

-keräät lakanat ja pyyhkeet kasoihin

-laitat likaiset astiat astianpesukoneeseen ja koneen päälle

-tyhjät pullot voi jättää halutessaan pusseissa keittiöön tai kuistille

-tarkistat, että huvilan kolme avainta on paikoillaan (kaksi eteisen naulassa ja yksi avainsäilössä)

-omat tavarat ja välineet on mukananne myös ulkovarastoista ja päärakennuksen tekninestä tilasta

Palautathan myös käyttämäsi tavarat ja huonekalut paikoilleen.  Olisi myös mukava saada viesti, kun huvila on luovutettu. Lähtöaika luovutuspäivänä on klo 11, jos ei ole erikseen muuta sovittu.