Tervetuloa helppoon ja huolettomaan lomailuun Kitkajoen rannalle Käylään!

Ihana Pohjois-Kuusamo kansallispuistoineen kutsuu mökkilomalle Hiekkarannalle!

Upean Kitkajoen rannalla sijaitseva perinteinen hirsimökki majoittaa 5hlöä; alakerrassa tilava makuuhuone 2:lle hengelle (180cm parisänky) ja yläparvella parisänky 160cm sekä 1 erillisvuode. Mahdollisuus lisävuoteisiin lapsille. Parvelle on loivat portaat ja tila on korkea, joten sopii hyvin myös aikuisten nukkumatilaksi.

Saunassa puilla lämmitettävä kiuas tarjoaa makoisat löylyt päivän ulkoilujen jälkeen! Lisämukavuutta mökkielämään antaa puilla lämmitettävä Kiramin Comfort- kylpypalju! Komposiittipalju on hygieeninen ja tehokas kamiina mahdollistaa lyhyen lämmitysajan. Nauti lämpöisestä kylvystä pohjoisen tähtitaivaan alla ja ihastele revontulia pakkasen paukkuessa!

Hiekkarannalla on hyvin varusteltu tilava keittiö, olohuoneessa vuolukivitakka, SmartTV ja kauniit maisemat Kitkajoelle.

Mökissä on ilmastointi sekä ilmalämpöpumppu, jonka avulla sisäilma pysyy raikkaana ja viileänä myös kesällä ja takaa hyvät yöunet mukavissa sängyissä.

Ulkovarastossa voi säilyttää omia harrastusvälineitä ja loma-asunnosta löytyy myös kuivauskaappi ja pyykkikone varuste- ja vaatehuoltoon.

Hiekkarannalla viihtyy varmasti myös lapset! Yläkerrassa SmartTV, Playstation4 sekä lautapelejä. Kesäpeleihin mölkky, kroketti ja tikkataulu.

Ranta on matala, kovapohjainen hiekkaranta. Kesällä käytössänne soutuvene ja katiska sekä kaksi polkupyörää, joilla pyöräilet vaikka lähikauppaan 2km.

Talvella perinteisen hiihtolatu joen toisella puolella; Kitkajoen erämaalatu 10km, josta yhteys Käylän valoladulle 2,5km. Kelkkareitti helposti saavutettavissa.

Sisäsiistit kiltit koirat mukaan lomailemaan ilman lisämaksua, ilmoitathan etukäteen!

Kuusamon mökkilomaan ja luonnossa liikkumiseen erinomainen sijainti, mökiltä hyvät kulkuyhteydet tehdä päiväretkiä.

Etäisyydet: Pieni Karhunkierros 10km, Oulangan Luontokeskus 10km, Ruka 18km, Riisitunturi 38km, Salla 75km

Varustus

Varaa mökki

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyy huvilan vuokrahintaan.