Villa Vesikko

Square area Pinta-ala 100 neliöm.
Bedrooms Makuuhuoneet 3
Sleeps Vieraat 6 + 1
Bathrooms WC 2
Showers Suihku 1
Sauna Sauna sähkölämmitteinen
Pets Lemmikitsallittu

Vesikkotie 6 A, Rukatunturi

Kaunis loma-asunto Villa Vesikko suositulla Rukanriutan alueella!

Helppoon ja huolettomaan Rukan lomaan tunnelmallinen ja kaunis loma-asunto Villa Vesikko majoittaa 6+1 hlöä suositulla Rukanriutan alueella.

Päämakuuhuone on alakerrassa ja yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta. Seitsemäs vuodepaikka avautuu yläkerran makuuhuoneen levitettävästä divaanisohvasta. Villa Vesikossa nukut mukavasti laadukkaissa sängyissä ja puhtaissa valkoisissa lakanoissa! 

Kaksikerroksisessa paritalohuoneistossa on alakerrassa upea saunaosasto, jossa saunassa panoraamaikkuna lammen suuntaan. Huoneiston molemmissa kerroksissa on tilavat erilliset wc-tilat.

Alakerran kaikissa tiloissa on miellyttävä lattialämmitys. Olohuoneessa on SmartTV sekä kevyt takka ja käynti lasitetulle terassille lammen puolelle.

Keittiö on kattavasti varusteltu, ja lisämukavuutta tuo täyskorkea jääkaappi ja erillinen pakastin. Keittiösaareke tarjoaa mukavat tilat ruoanlaittoon.

Lähilammella kulkee talvisaikaan kelkkareitti ja hiihtäjille on helppo siirtyä mökiltä Rukan latuverkoston hiihtoladuille. 

Skibus-pysäkki sijaitsee Saukkotien risteyksessä 500m päässä.

Autolle löytyy autokatos ja lämmin ulkovarasto varusteiden säilytykseen. Ulkovarastossa on myös kuivauskaappi, suksiteline sekä käytännöllinen monojen kuivausteline.

Lisävarustuksena e-fatbiket 2kpl, joilla tutustut Rukan alueeseen mukavasti pyöräillen ympäri vuoden! 

Sisäsiistit koirat sallittu, ei kissoja. Huomioithan varausehdot kohdassa lemmikit.

Lisäpalveluna Wallbox- sähköauton latausasema 11kWh, veloitetaan käytön mukaan 35c/kWh.

Varustus

Varaa mökki

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyy huvilan vuokrahintaan.

Katso kartta