Villa Vaami

Square area Pinta-ala 75 neliöm.
Bedrooms Makuuhuoneet 2
Sleeps Vieraat 6
Bathrooms WC 2
Showers Suihku 2
Sauna Sauna puulämmitteinen
Pets Lemmikitsallittu

Rauhalantie 4 J, Kuusamo

Täydellinen ja huippulaadukas loma luonnon keskellä kaikkina vuodenaikoina

Villa Vaami on tunnelmallinen 6 hengen mökki Pohjois-Kuusamossa Ronttijärven rannalla. Vietä täydellinen ja huippulaadukas loma luonnon keskellä kaikkina vuodenaikoina! Valmistunut vuonna 2023.

Tämä kaikki on tehty Sinua varten! 

OLOHUONE-KEITTIÖ

Korkeasta ja valoisasta tilasta voi ihailla ainutlaatuista järvi- ja vaaramaisemaa. Kokkaa herkullisia aterioita tasokkaassa keittiössä, ja nauti aamukahvit kesäterassilla. Olohuoneeseen viihtyvyyttä tuo tunnelmavalaistus, takka ja 58”smart televisio. Alakerran kaikissa tiloissa on miellyttävä lattialämmitys. 

MAKUUTILAT

Levolliset ja nautinnolliset yöunet takaa laatusängyt ja raikkaat vuodevaatteet. Mökissä on kaksi 2 hengen makuuhuonetta alakerrassa, joissa molemmissa on omat 32” smart televisiot. Päämakuuhuoneessa on 180cm parisänky ja oma wc. Toinen wc löytyy saunaosastolta. Toisessa makuuhuoneessa on kaksi 80cm vuodetta ja vaatehuone. Parvella on kaksi vuodetta, turvalliset hyvin valaistut portaat ja lapsiportti portaiden alapäässä. Saatavilla syöttötuoli ja matkasänky.

SAUNAOSASTO JA UIMINEN

Tunnelmallisessa saunassa seurustellaan jopa kuuden hengen porukalla, nautitaan puukiukaan kosteista löylyistä ja katsellaan maisemia järvelle. Tunnelma jatkuu kylpyhuoneen puolella, jossa nautitaan sadevesisuihkuista ja tunnelmavalaistuksesta. Täydellisen rentoutumisen takaa ulkoporeallas Marques Monaco Elite viidelle hengelle. Jäiden tullessa voit pulahtaa virkistävään avantoon, jonka terveysvaikutukset ovat kiistattomat. Ranta on syvä, ja laiturin päästä voi kesällä hypätä kirkkaaseen, juomakelpoiseen veteen. Pienimmille lapsille on tehty matalampaa aluetta vesileikkejä varten. 

VARUSTEHUOLTO

Mökissä on erillinen lämmin tekninen tila, josta löytyy pyykinpesukone ja kuivauskaappi. Talvella kelkka- ja lasketteluvarusteiden kuivaus ja säilytys onnistuu helposti ja huolettomasti.

AJA AUTO SUORAAN KATOKSEEN

Autokatokseen sopii isompikin ajoneuvo ja katostilaa riittää myös moottorikelkoille tai polkupyörille. Autokatoksesta löytyy myös sähköauton Webasto Pure II -latausasema, käytettävissä lisämaksusta.

PIHAPIIRI

Täydelliseen ja laadukkaaseen lomaan tarvitaan myös kattoikkunallinen grillikota monipuolisella varustuksella. Säällä kuin säällä kokkailet avotulella kodassa, josta löytyy mm. muurikkapannu, savustuspönttö, halsteri, nokipannu, makkaratikut ja lisäjääkaappi. Aivan rannasta löytyy myös upea nuotiopaikka, jossa ihastelet upeita loppukesän auringonlaskuja tai keskikesän yötöntä yötä! Kesän parhaan mökkiloman takaa iso laituri, josta voi hyppiä uimaan tai heitellä virveliä. Rentoutumiseen rannalla sopii aurinkotuolit ja järvellä liikkumiseen löytyy soutuvene. Saatavilla myös sähköperämoottori. 

Ronttijärvi on kirkasvetinen, kalaisa järvi. Kalakanta on hyvä, mm. taimen, harjus, siika, ahven. Järven vesi on täysin juomakelpoista. 

Ruka-Salla kelkkareitille 600m, yhdysreitti sähkölinjaa pitkin mökin pihasta. Valaistu hiihtolatu sekä Kitkajoen erämaalatu Käylän kylältä.

Käylän kosket, Sale-ruokakauppa ja bensa-asema 10min, Rukan laskettelukeskus 25min autolla.

Pieni Karhunkierros lähtöpaikka 18km, Oulangan Luontokeskus 18km, Karhunkierros Ristikallion lähtöpiste 7km, Riisitunturi 40km

Varustus

Varaa mökki

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyy huvilan vuokrahintaan.

Katso kartta