Villa Marja

Square area Pinta-ala 83 neliöm.
Bedrooms Makuuhuoneet 2
Sleeps Vieraat 8 + 2
Bathrooms WC 2
Showers Suihku 1
Sauna Sauna sähkölämmitteinen
Pets Lemmikitsallittu

Nissinvaarantie 22 C, Kuusamo

Tervetuloa helppoon ja huolettomaan lomailuun Kuusamoon!

Valoisa hirsihuvila Villa Marja Nissinvaarassa, Ruka-Kuusamon puolessavälissä. Valmistunut 2020.

Tänne on helppo tulla ja rentoutua luonnon helmassa. Tilavassa huvilassa makuupaikkoja löytyy jopa 8+2 hengelle, ja kattava varustelu takaa huolettoman vapaa-ajan. Täällä nautit omasta rauhasta ja yksityisyydestä, lapsiystävällinen ja kodikas loma-asunto!

Lisämukavuutta mökkielämään antaa puilla lämmitettävä Kiramin Comfort- kylpypalju! Komposiittipalju on hygieeninen ja tehokas kamiina mahdollistaa lyhyen lämmitysajan. Paljussa nautiskellen voi ihailla revontulia tai yötöntä yötä.

Alakerrassa on avara olohuone-keittiö sekä kaksi makuuhuonetta. Parvella on neljä erillistä vuodetta, parvi on melko matala. Tarvittaessa saatavilla kaksi taittopatjaa lisävuoteiksi ja vauvan matkasänky sekä syöttötuoli pyynnöstä. Alakerrassa on erillinen wc, sekä tilavat saunatilat, joissa toinen wc. Saunassa on Harvian Heti valmis-kiuas.

Pihapiirissä oma grillikota, patio pirttikalustolla, iso kaasugrilli sekä autotalli, jossa voi säilyttää harrastevälineitä ja talvisin autoa halutessaan.

Maastopyöräreitit kesällä ja hiihtoladut kevät-talvella kulkevat mökin vierestä, Rukan hiihtokeskukseen on matkaa vain 16 kilometriä ja lähistöltä löytyvissä vesistöissä voi uida ja kalastaa. Talvikaudella moottorikelkkojen vuokrausta naapuritalosta. Ruka-Kuusamon monipuoliset harrastusmahdollisuudet, luontokohteet ja toimiva, siisti ja viihtyisä loma-asunto mahdollistaa rentouttavan loman.

Lisäpalveluna sähköauton latausasema Webasto Pure II.

Varustus

Varaa mökki

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyy huvilan vuokrahintaan.

Katso kartta