Villa Marja

Square area Pinta-ala 83 neliöm.
Bedrooms Makuuhuoneet 2
Sleeps Vieraat 8 + 2
Bathrooms WC 2
Showers Suihku 1
Sauna Sauna sähkölämmitteinen
Pets Lemmikitsallittu

Tervetuloa helppoon ja huolettomaan lomailuun Kuusamoon!

Valoisa hirsihuvila Villa Marja Nissinvaarassa, Ruka-Kuusamon puolessavälissä. Valmistunut 2020.

Tänne on helppo tulla ja rentoutua luonnon helmassa. Tilavassa huvilassa makuupaikkoja löytyy jopa 8+2 hengelle, ja kattava varustelu takaa huolettoman vapaa-ajan. Täällä nautit omasta rauhasta ja yksityisyydestä, lapsiystävällinen ja kodikas loma-asunto!

Lisämukavuutta mökkielämään antaa puilla lämmitettävä Kiramin Comfort- kylpypalju! Komposiittipalju on hygieeninen ja tehokas kamiina mahdollistaa lyhyen lämmitysajan. Paljussa nautiskellen voi ihailla revontulia tai yötöntä yötä.

Alakerrassa on avara olohuone-keittiö sekä kaksi makuuhuonetta. Parvella on neljä erillistä vuodetta, parvi on melko matala. Tarvittaessa saatavilla kaksi taittopatjaa lisävuoteiksi ja vauvan matkasänky sekä syöttötuoli pyynnöstä. Alakerrassa on erillinen wc, sekä tilavat saunatilat, joissa toinen wc. Saunassa on Harvian Heti valmis-kiuas.

Pihapiirissä oma grillikota, patio pirttikalustolla, iso kaasugrilli sekä autotalli, jossa voi säilyttää harrastevälineitä ja talvisin autoa halutessaan.

Maastopyöräreitit kesällä ja hiihtoladut kevät-talvella kulkevat mökin vierestä, Rukan hiihtokeskukseen on matkaa vain 16 kilometriä ja lähistöltä löytyvissä vesistöissä voi uida ja kalastaa. Nissinjärvellä kesäisin (1km) vuokralaisten käytössä soutuvene. Talvikaudella moottorikelkkojen vuokrausta naapuritalosta. Ruka-Kuusamon monipuoliset harrastusmahdollisuudet, luontokohteet ja toimiva, siisti ja viihtyisä loma-asunto mahdollistaa rentouttavan loman.

Varustus

Asiakaspalautteet

Erinomaiset puitteet syysloman viettoon. Autotallissa pystyi säilyttämään pyöriä. Hyvän autontien varresta pääsi helposti retkille ja laskettelemaan.

Vietimme viikon Villa Marjassa puolisoni ja koiramme kanssa. Mökki oli aivan ihana ja vastasi täysin odotuksiamme. Mökki on uusi, erinomaisessa kunnossa ja erittäin siisti. Sijainti oli hyvä ja ruokakaupat n. 10 min ajomatkan päässä. Suosittelen mökkiä lämpimästi kaikille omaa rauhaa arvostaville. Mökki oli niin kiva, että olisimme viipyneet mielellämme pidempäänkin.

Uusi ja viihtyisä mökki, kaikilla mukavuuksilla mitä osattiin vaan kaivata. Tilavat makuuhuoneet ja parvellakin näytti olevan hyvin tilaa. Kelkkailun kannalta ainakin hyvällä sijainnilla… pihasta pääsee suoraan yhdysreitille, josta lyhyt matka viralliselle reitille.

Vietimme mukavan lomaviikon 6 hengen porukalla Villa Marjassa. Se oli juuri sopivan kokoinen meille. Plussaa oli, kun koiran sai ottaa mukaan, sekä loppusiivous ja liinavaatteet+pyyhkeet. Kuusamoon ja Rukalle sopiva etäisyys, ja hiihtäjille latu lähti vierestä. Sängyissä oli hyvä nukkua. Mökki oli kaikenkaikkiaan siisti ja viihtyisä, lomailu siellä oli helppoa ja rentoa! Suosittelen muillekin ehdottomasti!

Kauniisti sisustettu ja hyvin toimiva uusi mökki isollekin perheelle. Kaikki tarvittava löytyy ruuanlaittoa ja aktiivista lomailua ajatellen. Ihana rauha metsän keskellä, hiljaisen pikkutuen varrella. Hyvä latu kulkee aivan vierestä. Rukalle ja Kuusamoon lyhyt ajomatka. Suosittelen oikein lämpimästi!

Viihtyisä, siisti, liki uusi mökki. Toimivat ja valoisat tilat. Plussaa 2 makuuhuoneesta alhaalla ja 2 vessasta. Keittiö toimiva, ruoanlaittoon kaikki tarvittava. Pakastin hyvä lisä. Ympäristö todella hyvä koirien kanssa. Metsäteitä ja polkuja laajalti. Palju ja soutuvene olivat käytössä. Sopivat etäisyydet kansallispuistoihin ja retkikohteisiin. Kiitos!

Uusi, todella siisti, viihtyisä mökki! Erinomaiset sängyt. Oli ilo palata päivän aktiiviteettien jälkeen Villa Marjaan rentoutumaan. Villa Marja on valintamme ehdottomasti mahdolliseen seuraavaankin Ruka-Kuusamo vierailuun!

Varaa mökki

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyy huvilan vuokrahintaan.