Tervetuloa helppoon ja huolettomaan lomailuun Kuusamoon!

Valoisa Villa Marja Nissinvaarassa, Ruka-Kuusamon puolessavälissä. Valmistunut 2020.

Tänne on helppo tulla ja rentoutua luonnon helmassa. Tilavassa huvilassa makuupaikkoja löytyy jopa 8+2 hengelle, ja kattava varustelu takaa huolettoman vapaa-ajan. Täällä nautit omasta rauhasta ja yksityisyydestä, lapsiystävällinen ja kodikas loma-asunto!

Lisämukavuutta mökkielämään antaa puilla lämmitettävä Kiramin Comfort- kylpypalju! Komposiittipalju on hygieeninen ja tehokas kamiina mahdollistaa lyhyen lämmitysajan. Paljussa nautiskellen voi ihailla revontulia tai yötöntä yötä.

Alakerrassa avara olohuone-keittiö sekä kaksi makuuhuonetta. Parvella neljä erillistä vuodetta, parvi on melko matala. Tarvittaessa kaksi taittopatjaa lisävuoteiksi. Alakerrassa erillinen wc, sekä tilavat saunatilat, joissa toinen wc.

Pihapiirissä patio pirttikalustolla, iso kaasugrilli sekä autotalli, jossa voi säilyttää harrastevälineitä ja talvisin autoa halutessaan.

Maastopyöräreitit kesällä ja hiihtoladut kevät-talvella kulkevat mökin vierestä, Rukan hiihtokeskukseen on matkaa vain 16 kilometriä ja lähistöltä löytyvissä vesistöissä voi uida ja kalastaa. Nissinjärvellä (1km) vuokralaisten käytössä soutuvene. Talvikaudella moottorikelkkojen vuokrausta naapuritalosta. Ruka-Kuusamon monipuoliset harrastusmahdollisuudet, luontokohteet ja toimiva, siisti ja viihtyisä loma-asunto mahdollistaa rentouttavan loman.

Varustus

Asiakaspalautteet

Erinomaiset puitteet syysloman viettoon. Autotallissa pystyi säilyttämään pyöriä. Hyvän autontien varresta pääsi helposti retkille ja laskettelemaan.

Vietimme viikon Villa Marjassa puolisoni ja koiramme kanssa. Mökki oli aivan ihana ja vastasi täysin odotuksiamme. Mökki on uusi, erinomaisessa kunnossa ja erittäin siisti. Sijainti oli hyvä ja ruokakaupat n. 10 min ajomatkan päässä. Suosittelen mökkiä lämpimästi kaikille omaa rauhaa arvostaville. Mökki oli niin kiva, että olisimme viipyneet mielellämme pidempäänkin.

Uusi ja viihtyisä mökki, kaikilla mukavuuksilla mitä osattiin vaan kaivata. Tilavat makuuhuoneet ja parvellakin näytti olevan hyvin tilaa. Kelkkailun kannalta ainakin hyvällä sijainnilla… pihasta pääsee suoraan yhdysreitille, josta lyhyt matka viralliselle reitille.

Varaa mökki

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät huvilan hintaan.