Villa Loimukettu

Square area Pinta-ala 120 neliöm.
Bedrooms Makuuhuoneet 5
Sleeps Vieraat 8 + 2
Bathrooms WC 2
Showers Suihku 2
Sauna Sauna sähkölämmitteinen
Pets Lemmikitsallittu

Salmilammentie 9-10 C 21

Villa Loimukettu majoittaa 8+2hlöä aivan Rukan hiihtokeskuksen tuntumassa 

Helppoon ja huolettomaan lomailuun Rukalla Villa Loimukettu majoittaa tilavasti 8+2hlöä laadukkaasti kalustetussa paritalossa Salmilammin alueella, vain 3km Rukan palveluista!

Erinomaiset vuoteet ja puhtaat valkoiset lakanat takaavat kunnon yöunet päivän aktiviteettien jälkeen! Tien päässä sijaitseva loma-asunto takaa rauhallisen loman, olohuoneen isoista ikkunoista ja terassilta avautuvat kauniit maisemat Salmilammelle.

Alakerrassa on 3 makuuhuonetta, olohuone-keittiö, wc, saunaosasto ja terassi. Yläkerrassa on yksi makuuhuone, wc ja pelihuone, joka toimii viidentenä makuuhuoneena kahdelle levitettävän Futon-sohvasängyn kanssa.

Loma-asunnossa on ilmalämpöpumppu, jonka avulla sisäilma pysyy raikkaan viileänä myös kesällä ja takaa hyvät yöunet mukavissa sängyissä.

Tilava keittiö on hyvin varusteltu, laadukkaat astiastot ja terassilla on lisäksi kaasugrilli, sähkösavustin sekä kaasukäyttöinen pizzauuni monipuoliseen ruoanlaittoon. Pihapiirissä on myös tilava grillikota, jonne voi mennä tekemään tulia ja syömään eväitä. Grillikota on yhteiskäytössä muiden Salmenhovin loma-asuntoalueen huoneistojen kanssa.

Ulkovarastossa voi säilyttää omia harrastusvälineitä ja loma-asunnosta löytyy myös kuivauskaappi, pyykkikone ja kuivausrumpu varuste- ja vaatehuoltoon.

Olohuoneen kevyttakka luo tunnelmaa talvi- ja syysiltoihin ja ihana iso untuvasohva kutsuu rentoutumaan koko porukalla! Sadepäivien iloksi ja illanviettoihin omat SmartTV:t ylä- ja alakerrassa tarjoavat ajanvietettä. Lisäksi bluetooth-kaiutin sekä ilmainen wifi.

Villa Loimuketussa viihtyy varmasti myös lapset! Yläkerran pelihuoneesta löytyy Xbox ja Playstation3 + pelejä, paljon lautapelejä, leluja, pöytäpingis, dubloja, ym. Kesäpeleihin mölkky ja frisbeegolf-kiekkoja, joita voi lainata myös Rukan rinteille frisbeegolfradoille.

Sisäsiistit kiltit koirat sallittu! Ei kissoja. Ilmoitathan koiran mukanaolosta etukäteen.

Hiihtolatu Rukan latuverkostossa aivan loma-asunnon edestä (50m) ja lähimpään ruokakauppaan vain 2,5km. Talvijärven hiihtohissille 2,5km. Vuokrattavissa myös naapuritalosta 8hlön huoneisto Villa Jalosalmi.

Varustus

Varaa mökki

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyy huvilan vuokrahintaan.

Katso kartta