Villa Loimukettu majoittaa 8+2hlöä aivan Rukan hiihtokeskuksen tuntumassa 

Upea loma-asunto paritalossa, Rukan Salmilampi P-alueella sopii isommankin porukan lomanviettoon Kuusamossa! 

Alakerrassa kolme makuuhuonetta, yläkerrassa yksi makuuhuone ja lasten pelihuone, jossa tarvittaessa levitettävä vuodesohva. 

Avarassa olohuoneessa tilaa isommallekin porukalle ruokailla ja seurustella. Olohuoneessa kevyt takka ja käynti terassille Salmilammen puolelle.

Alakerran saunatiloissa kaksi suihkua, saunassa vastakkain istuttavat lauteet. Pyykkihuoltoon ja varusteiden kuivatukseen pyykinpesukone, kuivausrumpu ja kuivauskaappi. WC sekä ala- että yläkerrassa.

Sadepäivien ajanviettoon lapsiystävällinen loma-asunto tarjoaa SmartTV:t ylä- ja alakerrassa, lisäksi yläkerran pelihuoneesta löytyy Xbox, Playstation, pelejä, lautapelejä, legoja, ym. Ilmainen Wi-FI.

Aktiiviseen lomailuun erinomaiset puitteet, kesällä Rukan vaellus- ja pyöräilyreitit helposti saavutettavissa. Talvella Skibus 350m ja suosittu Alakylän hiihtolatu kulkee aivan mökin edestä Salmilampea pitkin!

Varustus

Asiakaspalautteet

Todella siisti ja todella hyvin varusteltu. Tilavia makuuhuoneita ja paljon kaappitilaa. Mukava yhdistetty keittiö/ruokailu/oleskelutila. Yläkerrassa myös esimerkiksi nuorisolle mukava oma oleskelutilansa. Erityisen paljon plussaa siististä keittiöstä ja erittäin kattavasta astiastosta! Sijainti on todella rauhallinen ja oleskelutilojen ikkunoista sekä lasitetulta terassilta upeat näkymät koskemattomaan luontoon ja järvelle. Silti Ruka-keskus on vain muutaman minuutin automatkan päässä. Suosittelen lämpimästi!

Suosittelen erittäin vahvasti majoittumista Villa Loimuketussa! Parhaita puolia mökissä on sen hyvä sijainti parin minuutin päässä Rukan keskukselta. Rinteille on niin lyhyt matka, että skimbauspäivän aikana voi helposti käväistä mökillä pitämässä pikku tauon. Hiihtolatujakaan ei tarvitse kaukaa hakea, ja kauppaan on lyhyt matka. Sijainti on silti mukavasti rauhallisella paikalla Salmilammen rannalla päättyvän tien päässä.

Varaa mökki

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyy huvilan vuokrahintaan.