Villa Jalosalmi majoittaa 8 hlöä Rukan hiihtokeskuksen läheisyydessä!

Helppoon ja huolettomaan lomailuun Rukalla Villa Jalosalmi majoittaa mukavasti 8 hlöä paritalossa Salmilammella, vain 3km Rukan palveluista!

Villa Jalosalmi sijaitsee rauhallisella Salmenhovin loma-asuntoalueella, metsään rajoittuvalla tontilla. Asunnosta pääsee kätevästi vieressä sijaitsevalle grillikodalle tulistelemaan. Kota on yhteiskäytössä muiden huoneistojen kanssa.

Alakerrassa on 2 makuuhuonetta, olohuone-keittiö, wc, saunaosasto ja terassi. Yläkerrassa 2 makuuhuonetta, joista toinen on käytävälle avointa tilaa ja toinen on erillinen makuuhuone enemmän yksityisyyttä kaipaavalle. Yläkerrassa myös oma tilava wc makuuhuoneiden välissä. Yläkerran makuuhuoneet ovat pääosin matalaa tilaa, huonekorkeus n. 160cm.

Keittiö on hyvin varusteltu ja ison ruokapöydän ääreen mahtuu ruokailemaan koko seurue tilavasti. Terassilla on sähkögrilli ja terassikalusteet.

Ulkovarastossa voi säilyttää omia harrastusvälineitä ja loma-asunnosta löytyy myös kuivauskaappi, pyykkikone ja kuivausrumpu varuste- ja vaatehuoltoon. Tilavassa eteisessä pysyy isommankin porukan kengät ja monot järjestyksessä. 

Olohuoneessa on kevyttakka, joka luo tunnelmaa talvi- ja syysiltoihin.

Asunnossa on myös ilmalämpöpumppu, jonka avulla sisäilma pysyy raikkaan viileänä myös kesällä.

Sisäsiistit kiltit koirat mukaan lomailemaan ilman lisämaksua, ilmoitathan etukäteen! Ei kissoja.

Hiihtolatu Rukan latuverkostossa, Alakylän latu- kevättalvella loma-asunnon vieressä Salmilammella (100m).

Varustus

Varaa mökki

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyy huvilan vuokrahintaan.