Villa Jalosalmi

Square area Pinta-ala 95 neliöm.
Bedrooms Makuuhuoneet 4
Sleeps Vieraat 8
Bathrooms WC 2
Showers Suihku 1
Sauna Sauna sähkölämmitteinen
Pets Lemmikitsallittu

Salmilammentie 9-10 B 17

Villa Jalosalmi majoittaa 8 hlöä Rukan hiihtokeskuksen läheisyydessä!

Helppoon ja huolettomaan lomailuun Rukalla Villa Jalosalmi majoittaa mukavasti 8 henkilöä paritalossa Salmilammella, vain 3km Rukan palveluista!

Villa Jalosalmi sijaitsee rauhallisella Salmenhovin loma-asuntoalueella, metsään rajoittuvalla tontilla. Asunnosta pääsee kätevästi vieressä sijaitsevalle grillikodalle tulistelemaan. Kota on yhteiskäytössä muiden huoneistojen kanssa.

Alakerrassa on 2 makuuhuonetta, olohuone-keittiö, wc sekä keväällä 2023 uusittu saunaosasto, jossa Narvin Löylyvalmis- sähkökiuas. Yläkerrassa 2 makuuhuonetta, joista toinen on käytävälle avointa tilaa ja toinen on erillinen makuuhuone enemmän yksityisyyttä kaipaavalle. Yläkerrassa myös oma tilava wc makuuhuoneiden välissä. Yläkerran makuuhuoneet ovat pääosin matalaa tilaa, huonekorkeus n. 160cm.

Keittiö on tasokas, hyvin varusteltu ja ison ruokapöydän ääreen mahtuu ruokailemaan koko seurue tilavasti. Liesi ja uuni uusittu kesällä 2023.

Ulkovarastossa voi säilyttää omia harrastusvälineitä ja loma-asunnosta löytyy myös kuivauskaappi, pyykkikone ja kuivausrumpu varuste- ja vaatehuoltoon. Tilavassa eteisessä pysyy isommankin porukan kengät ja monot järjestyksessä. 

Olohuoneessa on kevyttakka, joka luo tunnelmaa talvi- ja syysiltoihin.

Asunnossa on myös ilmalämpöpumppu, jonka avulla sisäilma pysyy raikkaan viileänä myös kesällä.

Sisäsiistit kiltit koirat sallittu, varausehtojen mukaisesti. Ilmoitathan koiran mukanaolosta etukäteen! Ei kissoja.

Hiihtolatu Rukan latuverkostossa, Alakylän latu, kevättalvella loma-asunnon vieressä Salmilammella (100m). Rukan Talvijärven hisseille 2,5km. Vuokrattavissa myös naapuritalosta 8+2hlön huoneisto Villa Loimukettu.

Varustus

Varaa mökki

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyy huvilan vuokrahintaan.

Katso kartta