Teerenkieppi

Square area Pinta-ala 78 neliöm.
Bedrooms Makuuhuoneet 2
Sleeps Vieraat 7
Bathrooms WC 2
Showers Suihku 1
Sauna Sauna sähkölämmitteinen
Pets Lemmikitsallittu

Teerilammintie 9 A

Tervetuloa helppoon ja huolettomaan lomailuun Kantojärven rannalle!

Teerenkieppi sijaitsee luonnonkauniilla paikalla kirkasvetisen Kantojärven rannalla. Sijainti on erinomainen, lähellä monia suosittuja päiväretkikohteita. Pienen Karhunkierroksen lähtöpisteelle on 14km ja Rukan laskettelukeskukseen 10km. Mökissä ja sen pihapiirissä saa viettää aikaa rauhallisessa ympäristössä ja rannassa saa nauttia upeista maisemista Konttaiselle, Valtavaaralle ja Rukatunturin suuntaan. Ranta on kovapohjainen, kirkas ja matala puhdas hiekkaranta, joka on erinomainen ja turvallinen lapsille.

Tämä perinteinen pyöröhirsimökki tarjoaa majoituksen seitsemälle hengelle. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, toisessa parisänky (160cm) ja toisessa kaksi sänkyä (80cm). Lisäksi parvella on kolme runkopatjavuodetta, parvi on matala ja avoin alakertaan. 

Olohuone-keittiö on korkeaa avaraa tilaa ja keittiöstä on toinen uloskäynti isolle osittain mökin kiertävälle terassille. Olohuoneesta löytyy vuolukivitakka ja SmartTV. Mökillä on myös ilmainen wi-fi. Vaate- ja varustehuoltoon löytyy kuivauskaappi ja pyykinpesukone. Mökissä on ilmalämpöpumppu kesällä viilennykseen ja talvella lämmitykseen. Tunnelmalliset saunatilat miellyttävällä valaistuksella, Narvin Löylyvalmis-kiuas ja sadesuihku tarjoaa mukavia saunailtoja. Lisämukavuutta tuo puilla lämmitettävä Kiramin Comfort- kylpypalju! Komposiittipalju on hygieeninen ja tehokas kamiina mahdollistaa lyhyen lämmitysajan. Palju on käytettävissä ympäri vuoden. Nauti talven paukkupakkasista, tähtitaivaasta ja revontulista tai kesän yöttömistä öistä paljun lämpöisessä kylvyssä!

Pihapiirissä on rantasauna ja grillitupa ympärivuotiseen käyttöön. Puulämmitteisen rantasaunan löylyistä pulahdat kesäisin puhtaaseen Kantojärveen! Rantasaunan edustalla on käytössänne myös laavu ja nuotiopaikka tulisteluun, josta löytyy mm. muurikkapannu ja makkaratikut sekä ritilä. Kesällä soutuvene järvellä liikkumiseen, myös pelastusliivit ja katiska. Rannassa on iso laituri.

Sähköauton latausasema Webasto Pure II käytettävissä lisämaksusta.

Lemmikit sallittu, ilmoitathan etukäteen. Varattavissa kauttamme myös naapurimökki Riekonkieppi.

Varustus

Varaa mökki

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyy huvilan vuokrahintaan.

Katso kartta