Kaunis ja viihtyisä loma-asunto Ruka Boreal majoittaa 4+5 hlöä hiihtokeskuksen välittömässä läheisyydessä

Erinomaisella sijainnilla Rukan palveluiden välittömässä läheisyydessä, suositulla Rukanriutan alueella kaunis ja viihtyisä loma-asunto Ruka Boreal hirsiparitalossa majoittaa 4+5hlöä. Alakerrassa kaksi erillistä makuuhuonetta;  päämakuuhuoneessa parisänky 160 cm ja toisessa 140cm leveä vuode. Alakerran kylpyhuoneessa wc, suihku ja sähkösauna.

Olohuoneessa takka luo tunnelmaa syys- ja talvi-iltoihin tai voit mukavasti rentoutua SmartTV:n ääressä. Olohuoneesta pääsee suoraan suojaisalle takaterassille, josta näkymät rauhoittavaan metsäiseen korpimaisemaan. Yläkerran tilat ovat korkeaa tilaa, joten soveltuu aikuisillekin nukkumapaikaksi ja lapsille avara aulatila antaa leikkitilaa. Loivat portaat yläkertaan, jossa vuoteita viidelle, tv+dvd ja säkkituoli. 

Ilmalämpöpumppu, jonka avulla sisäilma pysyy raikkaan viileänä myös kesällä ja takaa hyvät yöunet mukavissa sängyissä. Ulkovarastossa voi säilyttää omia harrastusvälineitä ja loma-asunnosta löytyy myös kuivauskaappi, jossa varusteet kuivuvat mukavasti seuraavan päivän touhuihin!

Kesäisin lähin uimapaikka Kalliolammella n.250m ja Rukan uimarannat Talvijärvellä n.1,5km. Talvella valaistu hiihtolatu Kalliolammella, kelkkareitille lyhyt ja helppo siirtymä. SkiBussi kuljettaa rinteisiin ilmaiseksi hissilipun tai lasketteluvarusteiden kanssa, kyytiin pääsee 50m päästä Rukanriutalta. 

Sisäsiistit kiltit koirat mukaan lomailemaan ilman lisämaksua, ilmoitathan etukäteen! Ei kissoja.

Varustus

Asiakaspalautteet

Hyvällä paikalla ja siisti huoneisto. Kuudelle hengelle riittävästi tilaa. Paikat kunnossa.

Varaa mökki

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyy huvilan vuokrahintaan.