Kuukkelisalmi

Square area Pinta-ala 90 neliöm.
Bedrooms Makuuhuoneet 1
Sleeps Vieraat 6 + 2
Bathrooms WC 1
Showers Suihku 1
Sauna Sauna puulämmitteinen
Pets Lemmikitsallittu

Salmilamminkaita 5, Rukatunturi

Kuukkelisalmi majoittaa 6+2 hlöä
rauhallisella Rukan Salmilammin alueella

Supersuosittu Kuukkelisalmi on erinomainen mökki lähellä Rukan palveluita. Mökki soveltuu parhaiten perheille ja pariskunnille aktiiviseen lomailuun ja rentoutumiseen!

Alakerrassa on erillinen makuuhuone parisängyllä (Hästens 180x210cm) ja runsaasti säilytystilaa. Yläkerrassa on neljä vuodetta, joista kaksi on yhdistettävissä parivuoteeksi. Yläkerran vuoteista kaksi on 90cm leveitä, kaksi 80cm leveitä. Parvi on korkea ja avara, joten sopii hyvin niin aikuisten nukkumatilaksi kuin lasten leikki- ja pelitilaksi. Parvi on auki alas olohuone- ja keittiötiloihin. Lisävuoteita on mahdollista saada pyynnöstä kahdelle kevyemmälle nukkujalle yläkertaan.

Mökissä on tilava saunaosasto/wc sekä pukuhuone. Erillinen eteinen/tuulikaappi pitää kengät ja monot järjestyksessä isommallakin porukalla.
Keittiö-olohuone on korkeaa valoisaa tilaa, jossa upea varaava takka. Olohuoneen isoista ikkunoista on maisemat Salmilammen uomalle ja kosteikon pitkospuille. Kesäisin tilavalla terassilla voi nauttia aamuauringosta ja seurailla lintuja.

Saunassa puilla lämmitettävä kiuas tarjoaa makoisat löylyt päivän aktiviteettien jälkeen. Lisämukavuutta mökkielämään antaa puilla lämmitettävä Kiramin Comfort- kylpypalju! Komposiittipalju on hygieeninen ja tehokas kamiina mahdollistaa lyhyen lämmitysajan. Paljussa rentoutuen voit ihailla revontulia tai yötöntä yötä! Palju on käytettävissä ympäri vuoden.

Pihapiirissä on mökin oma kota ruuanlaittoon ja illanistujaisiin huonommallakin säällä. Kodasta löytyy nokipannu pannukahvien keittoon sekä valurautapannu, savustuslaatikko ja makkaratikut ja -ritilät kokkailuun. Koe pohjoisen tunnelmaa kodan nuotion äärellä!

Sadepäivien iloksi ja illanviettoihin mökki tarjoaa olohuoneessa ja alakerran makuuhuoneessa omat Smart-TV:t, yläkerrassa TV+Xbox peleineen. Lisäksi lautapelejä, leluja ja elokuvia. Ilmainen Wi-Fi.

Aktiiviseen lomailuun erinomaiset puitteet, kesällä Rukan vaellus- ja pyöräilyreitit helposti saavutettavissa – Kuukkelisalmen varustukseen kuuluu kaksi fatbikea! Talvella suosittu Alakylän hiihtolatu kulkee aivan mökin edestä, Rukan ympärysreitin kelkkareitille pääsee suoraan pihasta. Autokatoksen yhteydessä on tilava varasto, josta löytyy suksien huoltotilat ja voiteluteline sekä pulkat, liukurit ja tilaa säilyttää myös omia harrastevälineitä.

Sähköauton latausasema Webasto Pure II käytettävissä lisämaksusta.

Rukan hiihtokeskukseen vain 4 km!

Sisäsiistit kiltit koirat sallittu, ei kissoja.

Varustus

Varaa mökki

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyy huvilan vuokrahintaan.

Katso kartta