Kuukkelisalmi majoittaa 6+2 hlöä
rauhallisella Rukan Salmilammin alueella

Alakerrassa erillinen makuuhuone parisängyllä, lisäksi parvella 4 vuodetta, joista kaksi yhdistettävissä parivuoteeksi. Parvi on korkea ja avara, joten sopii hyvin myös aikuisten nukkumatilaksi.

Tarvittaessa kaksi lisävuodetta lapsille. Tilava kylpyhuone/wc sekä pukuhuone. Erillinen eteinen/tuulikaappi pitää kengät ja monot järjestyksessä isommallakin porukalla.
Keittiö-olohuone on korkeaa valoisaa tilaa, jossa upea varaava takka. Olohuoneen isoista ikkunoista maisemat Salmilammen uomalle ja kosteikon pitkospuille. Tilavalla terassilla voi nauttia aamuauringosta ja seurailla lintuja.

Saunassa puilla lämmitettävä kiuas  tarjoaa makoisat löylyt päivän aktiviteettien jälkeen. Lisämukavuutta mökkielämään antaa puilla lämmitettävä Kiramin Comfort- kylpypalju! Komposiittipalju on hygieeninen ja tehokas kamiina mahdollistaa lyhyen lämmitysajan. Paljussa nautiskellen voi ihailla revontulia tai yötöntä yötä.

Pihapiirissä tunnelmallinen kota ruuanlaittoon ja illanistujaisiin huonommallakin säällä.

Sadepäivien ajanviettoon mökki tarjoaa olohuoneessa Smart-TV, alakerran makuuhuoneessa TV+dvd, yläkerrassa TV+Xbox. Lisäksi lautapelejä, leluja ja elokuvia. Ilmainen Wi-Fi.

Aktiiviseen lomailuun erinomaiset puitteet, kesällä Rukan vaellus- ja pyöräilyreitit helposti saavutettavissa – Kuukkelisalmen varustukseen kuuluu kaksi fatbikea! Talvella suosittu Alakylän hiihtolatu kulkee aivan mökin edestä, kelkkareitille suoraan pihasta. Autokatoksen yhteydessä tilava varasto, josta löytyy suksien huoltotilat ja voiteluteline sekä pulkat, liukurit ja tilaa säilyttää myös omia harrastevälineitä.

Rukan hiihtokeskukseen vain 4 km!

Varustus

Asiakaspalautteet

Mökin sijainti oli erinomainen. Palvelut pienen matkan päässä ja ympäristö todella rauhallinen. Mökki oli siisti, hyvin varusteltu ja toimiva. Puusauna oli todella hyvä! Parvi oli poikkeuksellisen viihtyisä ja avara. Iso plussa, että loppusiivous ja liinavaatteet sekä pyyhkeet kuuluivat vuokraan! Mukavaa että lemmikki oli tervetullut ja hänet oli myös huomioitu:) Tänne tulisimme uudestaan!

Siisti ja viihtyisä mökki. Sijainti rauhallisella luonnonkaunilla paikalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Rukaa. Loppusiivouksen, liinavaatteiden ja pyyhkeiden kuuluminen hintaan oli suuri plussa.

Mökki ja pihapiiri olivat erittäin siistit ja viihtyisät. Kota ja puusauna olivat tilavat ja loivat ihanaa tunnelmaa. Mökin varustelu oli huippuluokkaa, mitään ei puuttunut ja asiakkaiden viihtyvyyteen oli selkeästi panostettu. Ulkoilumahdollisuudet lähistöllä kerrassaan upeat. Yhteydenpito omistajien kanssa oli sujuvaa ja helppoa. Suuri plussa siitä että koirat sai ottaa mukaan!

Mökki oli todella viihtyisä ja lähellä palveluja. Puusauna oli iso plussa ja paljussa oli mukavaa rentoutua. Onneksi lemmikit ovat myös tervetulleita.

Ihana, kodikas ja siisti mökki. Nautimme vierailusta todella paljon. Mökissä pääsi todella rauhoittumaan. Sijainti oli rauhallisella alueella, mutta lähellä palveluja. Voisimme vuokrata mökin vielä uudelleenkin. Voimme suositella mökkiä ihan kaikille!

Ihanan puhdasta ja siistiä, kauniita pieniä yksityiskohtia. Oli mukava saapua pitkän matkan jälkeen tunnelmalliseen mökkiin. Sijainti oli rauhallinen, etäisyys Rukalle hyvä, upeat, hoidetut ladut heti mökin edessä. Oma grillikota, palju, fat biket… korona-ajalle loistavaa tekemistä laskettelun ja hiihdon lomaan. Plussaa ehdottomasti siisteydestä, sijainnista, varustelusta, liinavaatteista ja loppusiivouksesta. 5 tähteä!

Tämä mökki tarjosi loistavat puitteet lomailulle: tasokas, siisti, tilava, kauniisti sisustettu. Ehdoton plussa, että vuodevaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous kuuluvat hintaan. Lisämukavuutta tuovat palju ja kota. Sijainti erinomainen, ladut vieressä ja laskettelemaan muutama minuutti.

Mökki oli siisti ja hyvin varusteltu. Erityismainintana ihana puulämmitteinen sauna, jossa oli mukava rentoutua hiihdon jälkeen! Yläkerran parvi tarjoaa mahdollisuuden vaikka pienelle joogaus- tai venyttelyhetkelle avaran tilansa vuoksi. Sängyt ja lakanat olivat hotelliluokkaa, joten uni tuli pian peiton alle sujahdettua.

Varaa mökki

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyy huvilan vuokrahintaan.